Aproape 500 de pensionari din Lugoj s-au îmbulzit pentru a obţine câte un bilet la Balul Seniorilor

Aproape 500 de pensionari din Lugoj s-au îmbulzit, joi dimineaţă, pentru a obţine bilete la Balul Seniorilor pe care Primăria îl va organiza săptămâna viitoare la un restaurant din oraş, iar în aglomeraţie unele persoane au căzut, nefiind însă nevoie de intervenţia Ambulanţei.

160 afișări
Imaginea articolului Aproape 500 de pensionari din Lugoj s-au îmbulzit pentru a obţine câte un bilet la Balul Seniorilor

Aproape 500 de pensionari din Lugoj s-au îmbulzit pentru a obţine câte un bilet la Balul Seniorilor (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

Viceprimarul municipiului Lugoj, Alin Tech, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pensionarii s-au îmbulzit, la primele ore ale dimineţii, să obţină câte un bilet la Balul Seniorilor.

"Sunt 480 de locuri la Balul Seniorilor şi aproximativ 50 de persoane nu au mai prins bilet, de aceea s-au îmbulzit, de dimineaţă, la Primărie. Câteva persoane au căzut pe jos în îmbulzeală, însă nu au păţit nimic, din fericire, nu a fost nevoie de Ambulanţă şi nici de intervenţia Poliţiei", a afirmat viceprimarul Alin Tech.

El a spus că a propus în plenul Consiliului Local Lugoj să se stabilească în mod clar că cine merge anul acesta la Balul Seniorilor să nu mai participe şi anul viitor, pentru a se evita incidentele.

"Balul este organizat de Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Lugoj şi fiecare persoană a trebuit să achite câte zece lei pe bilet. Restul sumei este alocat de la bugetul local", a explicat viceprimarul.

Directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Lugoj, Angela Uscat, a declarat corespondentului MEDIAFAX că pentru fiecare persoană participantă la Balul Seniorilor Consiliul Local achită 40 de lei, iar din cei câte zece lei plătiţi de participanţi se vor cumpăra cadouri.

"Am avut 480 de bilete în total, au rămas 25-50 de persoane nemulţumite că nu au ajuns la un bilet pentru bal. Pentru fiecare din cele 480 de persoane se plăteşte 40 de lei de la Consiliul Local, iar din cei zece lei pe care aceştia îi achită pe bilet primesc cadouri. Am propus ca celor care nu au prins bilet să li se acorde bilete la Revelionul Pensionarilor, organizat tot de Primărie", a declarat Angela Uscat.

Balul Seniorilor va fi organizat în 27 septembrie, de la ora 18.00, într-un restaurant din Lugoj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici