Video Aproape 60 de percheziţii în Argeş şi Bucureşti la presupuşi traficanţi de etnobotanice

Aproape 60 de percheziţii au loc în Argeş şi Bucureşti la persoane suspectate că au produs şi vândut etnobotanice la aproximativ o sută de consumatori, printre care şi minori. Treizeci de suspecţi şi 19 consumatori vor fi audiaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1388 afișări

Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti (BCCO), sub coordonarea procurorilor DIICOT, descind, marţi, în 58 de locaţii din Argeş şi Bucureşti, într-un dosar care vizează, potrivit anchetatorilor, producerea şi traficul de etnobotanice.

Potrivit anchetatorilor, în decursul unui an, reţeaua de traficanţi de droguri ar fi produs şi vândut substanţele etnobotanice la aproximativ 100 de consumatori, printre care şi minori.

În judeţul Argeş, percheziţiile au loc în Piteşti, Câmpulung, Topoloveni, Cuca, Suseni şi Oarja.

Potrivit anchetatorilor, 30 de suspecţi şi 19 consumatori urmează să fie duşi la audieri, la sediul DIICOT Piteşti.

La acţiune participă şi jandarmi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici