Aproximativ 4.000 de porci de la o fermă din Satu Mare au murit într-un incendiu

Aproximativ 4.000 de porci au murit în urma unui incendiu puternic izbucnit, duminică după-amiază, la o fermă din oraşul Livada, judeţul Satu-Mare, pompierii intervenind cu cinci autospeciale pentru a stinge focul.

782 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 4.000 de porci de la o fermă din Satu Mare au murit într-un incendiu

Aproximativ 4.000 de porci de la o fermă din Satu Mare au murit într-un incendiu (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, incendiul a izbucnit în două hale ale unei ferme din judeţul Satu-Mare, unde se aflau 4.400 de porci.

Reprezentanţii ISU spun că s-a intervenit cu cinci autospeciale şi cu o ambulanţă SMURD, pompierii ajungând la faţa locului în jurul orei 17.00, când ardeau cele două hale pe o suprafaţă de aproximativ 3.200 de metri pătraţi.

Conform sursei citate, în urma incendiului, ale cărui cauze nu au fost stabilite încă, au murit asfixiaţi aproximativ 4.000 de porci, fiind afectate structura de rezistenţă a construcţiei, acoperişurile halelor, instalaţia electrică, instalaţia de ventilaţie, instalaţia de apă şi instalaţia de furajare.

Ferma zootehnică de creştere a porcilor la care a izbucnit incendiul se află aflată în proprietatea firmei S.C. AGRO PIG S.R.L.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici