Audieri la Poliţia din Hunedoara, după ce Castelul Corvinilor a fost prădat de hoţi

Poliţiştii din Hunedoara efectuează mai multe audieri, după ce agentul de pază de la Castelul Corvinilor a depistat că spaţiul în care se afla casieria a fost spart şi lipsesc peste 170.000 lei, încasările din perioada minivacanţei de 1 mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

991 afișări
Imaginea articolului Audieri la Poliţia din Hunedoara, după ce Castelul Corvinilor a fost prădat de hoţi

Audieri la Poliţia din Hunedoara, după ce Castelul Corvinilor a fost prădat de hoţi (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că furtul a fost descoperit de agentul de pază când a început programul de lucru.

„Efectuăm cercetări pentru a stabili împrejurările în care a fost comisă fapta. Personalul angajat şi toţi cei care au avut interacţiune directă cu locaţia sunt audiate de poliţişti”, a precizat Bogdan Niţu.

Primele informaţii arată că banii existenţi în casierie, aproximativ 170.000 de lei, reprezintă suma încasărilor de la Castelul Corvinilor din ultimele zile ale sfârşitului de săptămână, când au fost mai mulţi turişti datorită minivacanţei de 1 mai.

Poliţiştii nu exclud ipoteza ca hoţul sau hoţii să se fii infiltrat printre vizitatori şi să fi rămas la ora închiderii în castel fiindcă nu există urme de forţare a intrării în monumentul de atracţie turistică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici