Autocar cu 35 de pasageri la bord, implicat într-un accident în Argeş: O persoană a murit, iar mai multe persoane au fost rănite

Un autocar cu 35 de pasageri a fost implicat, sâmbătă, într-un accident produs în Lunca Corbului, judeţul Argeş. Coliziunea a avut loc între autocar, două camioane şi un autoturism.O persoană a murit, iar mai multe persoane au fost rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1589 afișări
Imaginea articolului Autocar cu 35 de pasageri la bord, implicat într-un accident în Argeş: O persoană a murit, iar mai multe persoane au fost rănite

Autocar cu 35 de pasageri la bord, implicat într-un accident în judeţul Argeş: Mai multe persoane au fost rănite

UPDATE: Pasagerii din autocarul implicat în accidentul din Argeş, duşi la o pensiune

Pasagerii din autocar sunt duşi la o pensiune, unde vor aştepta un alt autocar cu care să îşi continue călătoria. Persoana care în urma impactului se afla în stop cardiac a murit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, pasagerii din autocar sunt conduşi de către autorităţile locale către un han, unde vor aştepta sosirea unui alt autocar pentru a continua călătoria pe ruta Craiova-Grecia.

De asemenea, ISU Argeş informează că persoana care în urma impactului se afla în stop cardiac a murit.

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat că accidentul a avut loc la Lunca Corbului, unde un autocar, două camioane şi un autoturism s-au ciocnit.

La locul accidentului intervin mai multe echipaje ale pompierilor.

”În autocar se aflau, din primele informaţii, 35 de persoane, iar în autoturism 5 persoane. Este vorba despre o coliziune între un autocar, 2 camioane şi un autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit acesteia, o persoană era în stop cardiac, trei persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului, iar o altă persoană, de naţionalitate greacă  este transportată la spital.

Centrul Infotrafic anunţă că în judeţul Argeş, pe DN65 Piteşti -Slatina, în comuna Lunca Corbului, din cauza accidentului traficul rutier este blocat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici