Avaria la reţeaua de termoficare care a afectat locuinţele din sectoarele 2 şi 3. Termoenergetica a reluat furnizarea căldurii

Termoenergetica a prelungit perioada remedierii avariei din Capitală, care afectează sectoarele 2 şi 3, până în dimineaţa zilei de luni, la ora 8:00, conform documentelor publicate pe site.

3109 afișări
Imaginea articolului Avaria la reţeaua de termoficare care a afectat locuinţele din sectoarele 2 şi 3. Termoenergetica a reluat furnizarea căldurii

Bucureşteni din sectoarele 2 şi 3, în frig. Termoenergetica a prelungit perioada remedierii avariei din Capitală

Circa 400 de blocuri din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei sunt afectate de lipsa căldurii şi apei calde, iar alte cîteva sute primesc energie termică sub parametri.

Duminică, Adrian Gîtlan, director general adjunct la Termoenergetica, anunţa că situaţia va fi remediată duminică seara, iar apa caldă şi căldura vor ajunge la parametrii corespunzători luni dimineaţă.

Directorul a precizat că este vorba de o avarie majoră, o gaură de dimensiune unei mingi de handbal apărând într-o conductă cu diametrul de un metru. Cele mai recente lucrări de modernizare la magistrala avariată au avut loc în urmă cu 20 de ani, a spus directorul.

În noile condiţii, dacă reparaţia eeste făcută până la ora 8:00, apa caldă şi căldura vor ajunge la parametrii corespunzători abia după-amiază.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici