Avertizare de CEAŢĂ în 12 judeţe. Vizibilitatea, izolat sub 50 de metri

Meteorologii au avertizat că în judeţele Vrancea, Vaslui, Bacău, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov, Prahova, Dâmboviţa şi Satu Mare este ceaţă, pe A2, precum şi pe drumurile naţionale şi judeţene din aceste zone, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

332 afișări
Imaginea articolului Avertizare de CEAŢĂ în 12 judeţe. Vizibilitatea, izolat sub 50 de metri

Avertizare de CEAŢĂ în 12 judeţe. Vizibilitatea, izolat sub 50 de metri (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

Avertizarea nowcasting cod galben de ceaţă emisă marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă până la ora 11.00 în judeţele Vrancea, Vaslui, Bacău, Galaţi şi Satu Mare.

Vizibilitatea este redusă din cauza ceţii şi în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov, inclusiv zona preorăşenească a municipiului Bucureşti, precum şi în sudul judeţelor Prahova şi Dâmboviţa, avertizarea fiind valabilă tot până la ora 11.00.

Pe autostrada A2, precum şi pe drumurile europene şi naţionale din judeţele avertizate cu cod galben vizibilitatea este redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici