Avocată din Bucureşti, atacată cu toporul într-o parcare. Femeia e în stare gravă la spital

O avocată din Bucureşti a fost transportată în stare gravă la spital, după ce, joi după-amiază, a fost atacată într-o parcare din sectorul 2 de un individ care a lovit-o în cap cu un topor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

4481 afișări
Imaginea articolului Avocată din Bucureşti, atacată cu toporul într-o parcare. Femeia e în stare gravă la spital

Avocată din Bucureşti, atacată cu toporul într-o parcare. Femeia e în stare gravă la spital (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

UPDATE Medic: Avocata din Bucureşti lovită cu toporul este conştientă, are răni la cap şi la membre

Avocata este conştientă şi are plăgi în zona scalpului şi la membre, a declarat joi seară, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

"A fost transportată la Spitalul Universitar, unde i se face o tomografie computerizată", a mai spus Opriţa.

Potrivit surselor citate, agresorul a fost prins, la scurt timp de la incident, de poliţişti ai Secţiei 8 şi este audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

El a recunoscut că a lovit-o de două ori pe avocată, însă nu a precizat motivul pentru care a atacat-o, au mai spus aceleaşi surse.

Sursele citate au precizat că avocata, care se numeşte Cristina Nitu şi are doi copii, a fost transportată la Spitalul "Floreasca".

Agresorul, în vârstă de 29 de ani, a fost văzut de mai multe persoane în momentul în care a atacat-o pe avocată, iar acestea au sunat imediat la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici