Avocatul lui Gigi Becali,despre participarea acestuia la funeraliile mătuşii: Vedem pe urmă ce facem

Bogdan Vlad, unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, a declarat pentru MEDIAFAX, despre o eventuală cerere a clientului său de a fi eliberat temporar pentru a participa la funeraliile mătuşii sale, că nu comentează situaţia, adăugând că "vedem pe urmă ce facem".

947 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Gigi Becali,despre participarea acestuia la funeraliile mătuşii: Vedem pe urmă ce facem

Gigi Becali (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Nu pot şi nu comentez situaţia. Vedem pe urmă ce facem", a spus Bogdan Vlad.

Cererea lui Gigi Becali de schimbare a regimului de detenţie din semideschis în deschis, astfel încât să poată fi lăsat să iasă din penitenciar între anumite ore, a fost respinsă, marţi, de Judecătoria Sectorului 5,

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali - verii lui Gigi Becali -, a fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Everdichia Becali avea 83 de ani.

La faţa locului a fost chemată mai întâi o ambulanţă de la Biomedica, iar apoi au fost solicitate echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, medicii constatând decesul bătrânei.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat că echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica, la 19.43.

Potrivit dr. Grasu, la momentul sosirii echipajului SABI, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali era decedată de mai mult de o oră.

La reşedinţa din Pipera se află, în prezent, şi poliţişti, care cercetează împrejurările în care s-a produs decesul, au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici