Bancomat aruncat în aer în Gorj. Hoţii au reuşit să fugă cu banii

Un bancomat a fost aruncat în aer în comuna Polovragi din judeţul Gorj. Hoţii au reuşit să fure banii din aparat, iar Poliţia îi caută.

2924 afișări
Imaginea articolului Bancomat aruncat în aer în Gorj. Hoţii au reuşit să fugă cu banii

Bancomat aruncat în aer în Gorj. Hoţii au reuşit să fugă cu banii

Incidentul a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Polovragi, judeţul Gorj.

Persoane necunoscute au folosit de un dispozitiv artizanal pentru a arunca în aer un bancomat.

Hoţii au reuşit să fugă cu banii aflaţi în aparat.

„La data de 20 octombrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bancomatul unei agenţii bancare, din comuna Polovragi, a fost distrus, fiind sustrasă o sumă de bani, prejudiciul creat fiind în curs de estimare. Având în vedere aceste aspecte, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj s- a constituit echipă complexă de cercetare, care desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării autorilor”, a declarat Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Suma furată nu este deocamdată cunoscută.

S-a întocmit dosar penal pentru furt calificat şi distrugere.

Taguri:
bancomat,
furt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici