Bărbat mort după ce a căzut de la o fereastră de la Universitatea Politehnica din Timişoara

Un bărbat a murit, joi după-amiază, după ce a căzut de la o fereastră aflată între etajele al patrulea şi al cincilea de la Universitatea Politehnica din Timişoara, iar anchetatorii iau în calcul atât varianta unui accident, cât şi pe cea a sinuciderii.

138 afișări
Imaginea articolului Bărbat mort după ce a căzut de la o fereastră de la Universitatea Politehnica din Timişoara

Bărbat mort după ce a căzut de la o fereastră de la Universitatea Politehnica din Timişoara

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat că un bărbat a murit joi după-amiază, după ce a căzut de la o fereastră a sediului Universităţii Politehnica din Timişoara.

"Fereastra, aflată între etajele patru şi cinci, a fost găsită deschisă, însă deocamdată nu se cunosc cauzele producerii evenimentului. Bărbatul care a căzut de la etaj nu a fost identificat, deoarece nu avea documente şi nu a fost recunoscut de cei aflaţi în clădirea Universităţii Politehnica. Imediat după incident, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde, la scurt timp, a decedat", a declarat Ionuţ Bocancea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, fiind luate în calcul atât varianta sinuciderii, cât şi cea a unui accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici