Bărbatul rănit în explozia din Botoşani a murit

Bărbatul rănit grav în urma exploziei care s-a produs în 15 septembrie într-un bloc din Botoşani a murit la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

164 afișări
Imaginea articolului Bărbatul rănit în explozia din Botoşani a murit

Bărbatul rănit în explozia din Botoşani a murit

Purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, unităţii medicale, prof. univ. dr. Diana Cimpoesu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că, în ciuda eforturilor echipei de chirurgie plastică, arsuri şi a medicilor de Anestezie Terapie Intensivă, bărbatul a murit în noaptea de marţi spre miercuri.

Bătrânul avea arsuri pe 50% din suprafaţa corporală.

Imediat după explozie, bărbatul trebuia dus la Bucureşti, însă transferul nu s-a putut realiza din cauza lipsei locurilor la spitalele de arşi din Capitală. Astfel, el a fost transportat la Iaşi, cu un elicopter SMURD. Apoi, bărbatul nu a mai putut fi transportat la Bucureşti din cauza stării grave în care se afla.

Şase persoane, printre care şi un copil de 11 ani, au fost rănite în urma exploziei care a avut loc în 15 septembrie într-un apartament din Botoşani. În total au fost evacuate 24 de persoane care se aflau în blocul afectat de deflagraţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici