Băsescu: În acest moment nu suntem în măsură să spunem cu cât ar putea creşte salariile în 2012

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că, în momentul de faţă, autorităţile nu sunt în măsură să spună cu cât ar putea creşte salariile bugetarilor în anul 2012, creştere care va avea loc dacă nu se produce "un derapaj".

239 afișări
Imaginea articolului Băsescu: În acest moment nu suntem în măsură să spunem cu cât ar putea creşte salariile în 2012

Băsescu: În acest moment nu suntem în măsură să spunem cu cât ar putea creşte salariile în 2012 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Dacă nu apare un derapaj, obiectivul nostru este ca începând cu ianuarie să continuăm procesul de recuperare a salariilor tăiate", a afirmat Traian Băsescu la RRA.

Şeful statului a precizat că, în momentul de faţă, autorităţile nu sunt în măsură să spună cu cât ar putea creşte salariile în anul 2012, pentru că România este dependentă de ceea ce se întâmplă pe plan european şi global.

"Ne trebuie garanţia stabilităţii veniturilor bugetului de stat", a explicat Traian Băsescu.

El a mai spus că este vorba nu despre creşteri salariale, ci despre "readucerea salariilor la nivelul de la care s-au tăiat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici