Bătrân găsit mort în Capitală, pe Şoseaua Colentina

Un bătrân de aproximativ 70 de ani, se pare fără adăpost, a fost găsit mort pe Şoseaua Colentina din Capitală, duminică dimineaţă, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABI), Alice Grasu.

124 afișări
Imaginea articolului Bătrân găsit mort în Capitală, pe Şoseaua Colentina

Bătrân găsit mort în Capitală, pe Şoseaua Colentina (Imagine: Mediafax Foto)

Ambulanţa Bucureşti fost sesizată în legătură cu un bărbat care era căzut pe Şoseaua Colentina, dar echipajul care a intervenit nu a mai putut decât să constate decesul acestuia. Bărbatul de aproximativ 70 de ani era se pare un om fără adăpost.

Serviciul de ambulanţă şi Poliţia Locală acţionează la nivelul Capitalei pentru preluarea oamenilor străzii şi cazarea lor în adăposturi. Totodată, au fost distribuite de angajaţii primăriei produse de primă necesitate pentru cei care refuză adăpostirea - paturi, haine groase, bocanci şi hrană caldă.

Capitala se află de vineri seară sub cod portocaliu de ninsori şi viscol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici