Beatrice nu îşi mai duce căţelul la pet-hotel, afacerile de profil sunt în cădere liberă

  • Pet hotelurile îţi găzduiesc animalul de companie pe perioada vacanţei
  • Animalul beneficiază de cazare, mâncare, plimbări şi toaletaj
  • Din 160 de animale găzduite simultan anul trecut, doar 24 mai sunt aduse la pet hoteluri anul acesta
586 afișări

Hotelurile nu sunt o afacere profitabilă în era COVID. Şi patronii hotelurilor pentru animale merg în pierdere. Anul trecut pe vremea asta, Robert Caraman avea 160 de animale cazate, acum are doar 24. Clienţii stau mai mult acasă de când ieşirile din ţară s-au redus.

Beatrice are un Golden Retriever pe care în care anii trecuţi îl ducea la pet hotel de fiecare dată când pleca în vacanţă. Acum nu-i mai convine.

“Este şi destul de costisitor, îmi este frică şi să nu ia alte boli de acolo! Căţelul rămâne acasă, la curte şi o să vină, cel mai probabil bunica, bunicul sau cineva să îi dea de mâncare, să îl plimbe şi să aibă grijă de el.”, spune Beatrice Nanu, kinetoterapeut şi proprietara unui animal de companie.

„Am avut de-a lungul timpului şi maimuţe, şi purcei, şi reptile, tot ce are omul în casă şi îl consideră pet. Preţul poate pleca de la 50 de lei pentru o cameră standard şi poate merge până la 160 de lei, o cameră VIP, cum îi spunem noi, Adică Very Important Pet !”, a declarat Robert Caraman, patronul unui pet-hotel.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici