Bercea Mondial, dat în consemn la frontieră

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost dat în consemn la frontieră, după ce, joi seară, şi-ar fi înjunghiat un nepot, care în urma incidentului a fost dus la Spitalul Judeţean din Craiova, cazul fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

49 afișări
Imaginea articolului Bercea Mondial, dat în consemn la frontieră

Bercea Mondial, dat în consemn la frontieră după ce şi-ar fi înjunghiat un nepot (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Surse judiciare susţin că Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a fost găsit pentru a fi audiat, fiind dat în consemn la frontieră.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procuror Adrian Aspra, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX că dosarul în care Bercea Mondial este cercetat pentru tentativă de omor a fost preluat de procurori.

"Dosarul cu numărul 297/P/2011 a fost înregistrat astăzi (vineri - n. r.) la parchet urmare a unui scandal în care numitul Ionuţ Anghel ar fi fost înjunghiat de Sandu Anghel, cel puţin din datele preliminare, care sunt la dosar. În cauză se fac cercetări pentru tentativă la omor calificat", a declarat procurorul Adrian Aspra.

Sandul Anghel, zis Bercea Mondial, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, este cercetat de poliţişti într-un dosar de tentativă de omor după ce, joi seară, şi-a fi înjunghiat un nepot, care în urma incidentului a fost dus la Spitalul Judeţean din Craiova.

Poliţiştii din Olt au fost solicitaţi joi seară să intervină într-un local din oraşul Drăgăneşti-Olt, unde a avut loc un scandal între mai mulţi membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, în urma căruia un tânăr a fost tăiat cu cuţitul.

Ion Anghel, unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal, afirmă că trei tineri, rude cu Bercea Mondial, jucau biliard într-un bar din oraşul Drăgăneşti, iar la un moment dat şi-a făcut apariţia Bercea Mondial, însoţit de mai multe persoane, care i-ar fi atacat.

În urma incidentului, tânărul a fost dus la Spitalul Judeţean din Craiova, unde au fost mobilizaţi zeci de mascaţi pentru a preveni un eventual scandal care ar fi putut să izbucnească în incinta unităţii medicale.

Familia lui Sandu Anghel se află de mai mult timp în conflict cu cea a nepotului său Ionuţ Anghel.

În noiembrie 2010, Bercea Mondial a fost implicat într-un conflict cu acelaşi nepot, Ionuţ Anghel. Atunci, Bercea Mondial a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina după ce maşina sa a fost lovită din spate de cea a nepotului său, în urma impactului autoturismul în care se afla Anghel răsturnându-se pe un câmp din apropriere de comuna Mărunţei (Olt).

Bercea Mondial este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.

În februarie 2010, Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, ceremonia având loc la o biserică de cartier din Constanţa.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au participat, în septembrie 2009, la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu a asistat la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei. Preşedintelui i-a fost reproşat ulterior faptul că s-a întâlnit, acolo cu Bercea Mondial, cu care, împreună cu soţia, a dansat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici