Braşov: Copil de doi ani în stare gravă şi trei adulţi răniţi, într-un accident lângă Sânpetru

Patru persoane au fost rănite, printre care şi un copil de doi ani, duminică, în jurul orei 18.00, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, la ieşire din localitatea braşoveansă Sânpetru.

147 afișări
Imaginea articolului Braşov: Copil de doi ani în stare gravă şi trei adulţi răniţi, într-un accident lângă Sânpetru

Braşov: Copil de doi ani în stare gravă şi trei adulţi răniţi, într-un accident lângă Sânpetru (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, şpferul unui autoturism a intrat într-un stâlp, iar în urma impactului patru persoane au fost rănite, printre care şi un copil de doi ani şi cinci luni, acesta fiind în stare gravă.

La locul accidentului s-a intervenit cu mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici