Braşov: Doi bărbaţi, arestaţi după ce au intrat într-o locuinţă şi i-au bătut pe membrii familiei

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, au intrat cu forţa într-o locuinţă şi i-au luat la bătaie pe membrii familiei, pretinzând că sunt poliţişti, joi fiind pusă în mişcare acţiunea penală în cazul lor.

162 afișări
Imaginea articolului Braşov: Doi bărbaţi, arestaţi după ce au intrat într-o locuinţă şi i-au bătut pe membrii familiei

Braşov: Doi bărbaţi, arestaţi după ce au intrat într-o locuinţă şi i-au bătut pe membrii familiei (Imagine: Shutterstock)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a anunţat, joi, că s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Gînju Mirel-George şi Alexa Adi-Constantin pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03.30, au intrat cu forţa în locuinţa unor braşoveni şi i-au luat la bătaie pe aceştia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi bărbaţi aveau asupra lor lanterne şi obiecte contondente, printre care un baston telescopic, iar unul dintre ei purta o cagulă pe cap. Ei au forţat uşa de la intrarea în locuinţa victimelor, spunându-le că sunt de la Poliţie.

Agresorii i-au obligat pe cei trei membri ai familiei respective să stea în genunchi, cu faţa la perete şi cu mâinile la ceafă timp de aproximativ 20 de minute, timp în care i-au lovit cu pumnii, picioarele şi cu un baston telescopic, potrivit procurorului Cristina Mureşan, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

După ce i-au bătut pe cei trei, agresorii au părăsit locuinţa.

În urma loviturilor primite, una dintre victime are nevoie de 30 - 35 de zile de îngrijiri medicale, altă victimă de şase - şapte zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, iar cel de-al treilea membru al familiei agresate nu are nevoie de îngrijiri medicale, deşi a fost, de asemenea, lovit cu un obiect dur.

"A fost formulată propunere de arestare preventivă care a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, fiind emise mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile începând din 28 mai 2015. În cauză inculpaţii au formulat contestaţie“, a precizat reprezentantul Parchetului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici