Elicopter cu două persoane la bord, PRĂBUŞIT în Turda/ UPDATE: Un bărbat a fost transportat la spital - FOTO

Un elicopter de mici dimensiuni, utilizat în agricultură, s-a prăbuşit, miercuri, pe un deal din municipiul Turda din judeţul Cluj, cele două persoane aflate în interior reuşind să se salveze, anunţă IGSU.

5210 afișări
Imaginea articolului Elicopter cu două persoane la bord, PRĂBUŞIT în Turda/ UPDATE: Un bărbat a fost transportat la spital - FOTO

Elicopter prăbuşit pe un deal din Turda

O persoană a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a sesizat dispeceratul ISU Cluj despre faptul că un elicopter de mici dimensiuni, utilizat la activităţi agricole, s-a prăbuşit în zona unui deal de pe raza municipiului Turda.

În elicopter se aflau două persoane, care au ieşit din interiorul aeronavei şi nu prezintă probleme medicale deosebite.

Unul dintre bărbaţii aflaţi în elicopterul prăbuşit lângă Turda va fi transportat la spital

Unul dintre cele doi bărbaţii care se aflau în elicopterul prăbuşit, miercuri, lângă Turda, va fi transportat la spital pentru investigaţii medicale, acesta fiind conştient, a anunţat ISU Cluj. O echipă a CIAS este aşteptată la locul accidentului pentru a stabili de ce s-a prăbuşit aparatul de zbor.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că decizia de a transporta la spital unul dinte răniţii din elicopterul prăbuşit lângă Turda a fost luată în urma evaluării medicale a echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj, prezent la faţa locului.

„În urma evaluării medicale, unul dintre cei doi ocupanţi ai elicopterului va fi transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Bărbatul este conştient şi prezintă leziuni care nu îi pun viaţa în pericol”, au sppus sursele citate.

Cei doi ocupanţi ai elicopterului au fost evaluaţi de echipajul medical SAJ Cluj.

O echipă a Centrului de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile - CIAS este aşteptată la locul accidentului.

În acest caz a fost deschisă o anchetă coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, urmând să fie stabilite cauzele care au dus la prăbuşirea elicopterului.

La faţa locului, au fost trimise o autospecială complexă de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanţă SMURD pentru victime multiple (ATPVM) şi un echipaj medical SAJ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici