Budăi spune că nu se teme de un audit al Opoziţiei la Ministerul Muncii: Cei care vin la guvernare să se ţină de măriri

Ministrul interimar al Muncii, Marius Budăi, a declarat că va preda celui care va prelua portofoliul toate proiectele implementate până acum şi a subliniat că speră ca cei care vin la guvernare să respecte creşterile salariale din program. Budăi a mai spus că nu se teme de un audit cerut de Opoziţie.

330 afișări
Imaginea articolului Budăi spune că nu se teme de un audit al Opoziţiei la Ministerul Muncii: Cei care vin la guvernare să se ţină de măriri

Budăi spune că nu se teme de un audit la Minister: Cei care vin la guvernare să se ţină de măriri

„Vom preda cu tot ce am făcut până acum, toate realizările pe care le-am făcut. Din păcate, panica românilor asupra a ceea ce se va întâmpla, asupra salariilor şi pensiilor, şi anume această austeritate anunţată pe la colţuri de colegii din Opoziţie. Sper ca cei care vin la guvernare să se ţină de aceste măriri. Am auzit pe ultima sută de metri că nu vom tăia salariile şi pensiile - este un lucru bun, dar nu am auzit dacă vom implementa în continuare aceste creşteri”, a declarat Marius Budăi, la Antena3.

Ministrul interimar al Muncii a mai menţionat şi creşterile salariale din programul Guvernului Dăncilă: „La 1 ianuarie 2020 trebuie mărite salariile cu 25% din diferenţă, la 1 septembrie 2020, salariile profesorilor trebuie să fie aduse la nivelul salariilor din 2022, iar punctul de pensie trebuie să ajungă la 1.775 lei”.

Budăi a mai spus că, dacă va veni un audit din partea Opoziţiei, nu se teme.

„Nu, absolut deloc (nu se teme, n.r.), este un lucru normal. Aşa se face, nu avem nicio problemă”, a mai spus ministrul interimar.

Moţiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate. Astfel, Guvernul Dăncilă a picat. Marius Budăi a fost ministru al Muncii în acest guvern.

Taguri:
budăi,
minister,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici