Buzău: Un cameraman care filma un accident a murit lovit de o maşină scăpată de sub control

Un cameraman al unui post de televiziune local care filma un accident produs, duminică, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, a murit după ce a fost accidentat de o maşină scăpată de sub control, tânărul fiind prins între autovehiculul pe care îl filma şi autoturismul care l-a lovit.

997 afișări
Imaginea articolului Buzău: Un cameraman care filma un accident a murit lovit de o maşină scăpată de sub control

Buzău: Un cameraman care filma un accident a murit lovit de o maşină scăpată de sub control (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Din primele informaţii, cameramanul care lucra la postul de televiziune TV Buzău se afla în afara şoselei şi filma o tamponare care se produsese cu puţin timp în urmă pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. La un moment dat, în timp ce încerca să surprindă imagini de la tamponarea respectivă, tânărul, care ar fi împlinit 31 de ani în 14 aprilie, a fost lovit de un autoturism Mercedes scăpat de sub control şi a murit pe loc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, cameramanul a murit pe loc, accidentul petrecându-se sub ochii reporterului care-l însoţea, acesta nefiind rănit.

Maşina care l-a accidentat pe cameraman era condusă de un italian de 25 de ani, care, potrivit poliţiştilor, nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Şoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost zero. În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiti de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău”, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX comisar şef Florina Crucianu.

În zona în care s-a produs accidentul soldat cu moartea cameramanului şoseaua era umedă, întrucât plouă.

Echipa de televiziune se întorcea de la alt accident petrecut tot pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, soldat cu un mort şi doi răniţi, iar pe drumul de întoarcere echipa s-a oprit pentru a surprinde imagini de la tamponarea pe care o filma cameramanul în momentul în care a fost lovit de autoturismul Mercedes condus de italian.

Potrivit Poliţiei, în primul accident petrecut pe şoseaua de centură o maşină înmatriculată în Prahova, marca Peougeot, care se îndrepta spre Ploieşti, a pătruns pe sensul de mers opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism Opel Astra înmatriculat în Bacău. În urma accidentului, o femeie aflată în maşina de Prahova a decedat, iar ambii şoferi au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici