Calea Victoriei redevine pietonală până luni. Care sunt surprizele pregătite pentru cei care rămân în Capitală de Rusalii

Calea Victoriei redevine pietonală sâmbătă şi duminică, între orele 10.00-21.00, bucureştenii având posibilitatea de a se bucura şi de activităţi recreative pe segmentul cuprins între Piaţa Victoriei şi Strada George Enescu.

1833 afișări
Imaginea articolului Calea Victoriei redevine pietonală până luni. Care sunt surprizele pregătite pentru cei care rămân în Capitală de  Rusalii

Calea Victoriei redevine pietonală până luni. Care sunt surprizele pregătite pentru cei care rămân în Capitală de Rusalii

Bucureştenii vor vedea artişti stradali, mimi, arlechini, animatori pe picioroange, păpuşi uriaşe, muzicieni, portretişti, caricaturişti, dar si lansări cu baloane de săpun, studiouri foto mobile sau concerte ale unor grupuri vocale şi instrumentale.

Copii se vor putea juca şi vor putea participa la ateliere de creaţie. Traseul va fi animat de spectacole de teatru pentru copii: „Frumoasa si Bestia”, „Mica Sirena”,„Cartierul poveştilor” „Capra cu trei iezi” şi „Motanul Încălţat”.

"Având în vedere că traficul pe pista de biciclete de pe Calea Victoriei va fi îngreunat de prezenţa pietonilor, recomandăm bicicliştilor care doar tranzitează zona să aleagă rute ocolitoare", transmite Primăria Capitalei.

Luând la pas una dintre cele mai frumoase străzi din Capitală, vizitatorii vor descoperi artişti stradali, mimi, arlechini, animatori pe picioroange, păpuşi uriaşe, muzicieni, portretişti şi caricaturişti, dar şi o serie de manifestări artistice menite să însufleţească centrul oraşului, precum lansări de baloane de săpun, studiouri foto mobile, concerte ale unor grupuri vocale şi instrumentale şi multe altele.

Noutatea acestei ediţii constă în faptul că zona pietonală va deveni un imens teren de joacă, dedicat celebrării Zilei Copilului, unde vor fi organizate echipe pentru participarea la diverse jocuri şi concursuri.

Nu vor lipsi din această ediţie atelierele de creaţie, precum şi reprezentaţii de spectacole de teatru pentru copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici