Video Capitala, sub cod portocaliu de vijelii. Tramvaiele 7, 23, 27 şi 47, blocate de ape în zona 11 Iunie - FOTO, VIDEO

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov informează că 25 de case, 33 de curţi, dar şi 16 subsoluri de locuinţe au fost inundate după furtuna abătută luni seară asupra Capitalei, meteorologii instituind, timp de o oră, cod portocaliu de vijelii în Bucureşti şi Ilfov.

5896 afișări

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, 25 de case, 33 de curţi, dar şi 16 subsoluri de locuinţe au fost inundate, până la ora 04.00, după furtuna abătută luni seară asupra Capitalei.

Totodată, o schelă a căzut peste câteva autoturisme pe strada Maior Vasile Băcilă din Capitală, acestea fiind avariate.

Cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă informează că au intervenit cu 126 mijloace tehnice de intervenţie, respectiv autospeciale de stingere, motopompe remorcabile sau transportabile.

Potrivit ApaNova, au fost primite sesizări de acumulări de apă pe străzile 11 Iunie, Mitropolit Nifon şi Periniţa. De altfel, precipitaţiile înregistrate în Bucureşti au blocat circulaţia tramvaielor în zona 11 Iunie, în apropiere de Parcul Carol.

Potrivit ApaNova, au fost primite sesizări de acumulări de apă pe străzile 11 Iunie, Mitropolit Nifon şi Periniţa. De altfel, precipitaţiile înregistrate în ultimele ore în Bucureşti au blocat circulaţia tramvaielor în zona 11 Iunie, în apropiere de Parcul Carol. Este vorba despre tramavaiele 7, 23, 27 şi 47 care nu au mai putut înainta pe stradă din cauza acumulării mare de apă.

ANM a emis cod portocaliu de vijelii şi pentru judeţele Vrancea, Galaţi şi avertizează că se vor înregistra frecvente descărcări electrice, averse ce vor depăşi local 25...30 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi intensificări ale vântului, posibil cu aspect de vijelie.

Totodată, în multe alte judeţe din ţară este în vigoare o avertizare nowcasting cod galben de furtuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici