Scafandrii ISU Vrancea au găsit corpul celei de-a doua victime din jeep-ul căzut într-un canal

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, solicitaţi să intervină în cazul jeep-ului căzut într-un canal de regularizare a râului Buzău, au găsit corpul celei de-a doua victime, o tânără de 23 de ani, iubita bărbatului al cărui cadavru a fost scos din maşină luni seară.

689 afișări
Imaginea articolului Scafandrii ISU Vrancea au găsit corpul celei de-a doua victime din jeep-ul căzut într-un canal

Scafandrii ISU Vrancea au găsit corpul celei de-a doua victime din jeep-ul căzut într-un canal (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

În urma indiciilor potrivit cărora tânărul de 26 de ani găsit mort luni seară nu era singur în maşină, fiind dispărută şi iubita sa de 23 de ani, anchetatorii au reluat marţi căutările pe canalul de regularizare a râului Buzău, unde a fost descoperit jeep-ul înmatriculat în Anglia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrucât ISU Buzău nu are scafandri, ci doar o barcă gonflabilă, a fost solicitat sprijinul ISU Vrancea care a trimis în zonă o echipă specială de căutare pe fundul apei.

La scurt timp după ce au intrat în apă şi au început căutările, scafandrii au descoperit cadavrul tinerei de 23 de ani, iubita bărbatului găsit mort în jeep luni seară.

Corpul tinerei a fost descoperit la circa un kilometru distanţă de locul în care a fost găsită maşina, în aval, în zona unei micro-hidrocentrale, cadavrul fiind prins între grătarele de filtrare a apei, după ce o vreme a plutit pe canal.

Cei doi tineri, Lenuţa Lungu, de 23 de ani, şi Cătălin Cojanu, de 26 de ani, aveau împreună doi copii. În ziua în care cei doi au plecat din satul Cireşu către comuna Verneşti, unde tânăra are rude, copiii au fost lăsaţi în grija bunicilor. 

Cei doi tineri erau plecaţi la muncă în Anglia de aproximativ cinci ani, iar acum se aflau în România, unde îşi petreceau vacanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici