Caz încurcat în Buzău: Un individ a fost arestat după ce a AGRESAT un bărbat şi apoi a fugit cu iubita acestuia la Sinaia. Ce făcuse suspectul în aceeaşi zi

Un bărbat din judeţul Buzău a sunat la 112 şi a sesizat că a fost agresat. Poliţiştii au constatat că autorul e un bărbat care, cu o seară în urmă, i-a cerut celui dintâi restituirea unei sume de bani şi, sub ameninţări, a întreţinut relaţii sexuale cu concubina acestuia, cu care a şi fugit.

28428 afișări
Imaginea articolului Caz încurcat în Buzău: Un individ a fost arestat după ce a AGRESAT un bărbat şi apoi a fugit cu iubita acestuia la Sinaia. Ce făcuse suspectul în aceeaşi zi

Caz încurcat în Buzău, cu violenţe, furturi şi ameninţări: Un individ a fost arestat după ce a AGRESAT un bărbat şi apoi a fugit cu iubita acestuia la Sinaia (Foto: 123RF)

În dimineaţa zilei de vineri, un bărbat de 34 de ani din comuna Merei din judeţul Buzău a sunat la 112 şi a sesizat că a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor poliţiştilor, s-a constatat că autorul agresiunii este un bărbat de 35 de ani din altă comună, Smeeni, care a mers acasă la reclamant, cu o seară în urmă, să clarifice unele neînţelegeri şi pentru a cere restituirea unei sume de bani.

Potrivit unor surse judiciare, discuţiile au degenerat, iar tânărul de 35 de ani l-ar fi agresat pe bărbatul din Merei şi, sub ameninţări, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu concubina acestuia, în vârstă de 26 de ani. La plecare, acesta ar fi furat mai multe bunuri şi sume de bani din locuinţă şi ar fi forţat-o pe femeie să-l însoţească, ameninţând-o în continuare.

Bărbatul a fugit cu tânăra în Sinaia, judeţul Prahova, unde s-au cazat. Ulterior, poliţiştii l-au depistat şi l-au dus la audieri, mai precizează sursele citate.

Magistraţii au emis, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu, tâlhărie calificată şi lipsire de libertate.

Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul din Smeeni ar fi agresat în cursul aceleiaşi zile, pe fondul unei altercaţii sponane, un alt tânăr, pe care îl întâlnise în zona gării din municipiul Buzău. Tot în cursul zilei de vineri, agresorul ar fi furat dintr-o societate din comuna Săhăteni mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la 15.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici