Ceaţă densă pe porţiuni din autostrada A1. Vizibilitate scăzută pe drumuri din trei judeţe

Traficul rutier se desfăşoară, vineri dimineaţă, în condiţii de ceaţă densă pe autostrada A1 Traian Vuia - Nădlac, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

790 afișări
Imaginea articolului Ceaţă densă pe porţiuni din autostrada A1. Vizibilitate scăzută pe drumuri din trei judeţe

Ceaţă densă pe autostrada A1 Traian Vuia - Nădlac (Imagine: Silviu Matei/ Foto Mediafax)

"Pe autostrada A1 Traian Vuia - Nădlac, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă. Între kilometrii 494 şi 557, vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atenţionări nowcasing de ceaţă densă pentru judeţele Arad, Bihor şi Maramureş, avertizând că vizibilitatea poate scădea local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Totodată, pe DJ121A a fost redeschis traficul rutier pe sectorul Moacşa – Leţ, în judeţul Covasna, circulaţia fiind oprită pe timpul nopţii din cauza poleiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici