Şapte cutremure s-au produs în România în ultimele 24 de ore

  • UPDATE Un al şaptelea cutremur s-a produs la Cluj, la ora
  • UPDATE Încă un seism s-a petrecut în ţară, vineri dimineaţa.
  • Cinci cutremure s-au produs în noaptea de joi spre vineri, la interval de câteva ore, în zona seismică Vrancea şi Vaslui.
  • Cel mai puternic seism a avut magnitudinea 4.2.
11162 afișări
Imaginea articolului Şapte cutremure s-au produs în România în ultimele 24 de ore

UPDATE Cutremur de suprafaţă în Cluj

Un cutremur cu magnitudinea 2,4 a avut loc vineri în Cluj, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare şi pentru Fizica Pământului (INCDPF) Seismul s-a produs la ora 12.47 în judeţul Cluj, la adâncimea de 3 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 60 km N de Cluj-Napoca, 147 km E de Oradea, 167 km E de Debrecen şi 167 km N de Sibiu.

UPDATE Cutremur în Dâmboviţa, vineri dimineaţă

Un cutremur cu magnitudinea 2,1 a avut loc vineri dimineaţă în Dâmboviţa, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare şi pentru Fizica Pământului (INCDPF). Seismul s-a produs la ora 9:14 în zona seismică Făgăraş-Câmpulung, la adâncimea de 31 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 48 km S de Braşov, 57 km NV de Ploieşti, 60 km NE de Piteşti, 105 km NV de Bucureşti şi 116 km SE de Sibiu.

Cinci cutremure, la interval de câteva ore

Primul seism a fost la ora 20:37:23, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, şi a avut magnitudinea 3.0. Cutremurul a fost la adâncimea de 114 kilometri.

Al doilea seism a fost la ora 22:00, în Vaslui, şi a avut magnitudinea 2.9. Cutremurul s-a produs la doar 6 kilometri adâncime.

Apoi, la ora 22:14 tot în Vaslui s-a produs un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.1, la adâncimea de 6 kilometri.

La ora 00:39 a avut loc un alt seism, în Vaslui, cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 8 kilometri, urmat de un cutremur de 2,6 la ora 00:43, în Vaslui, la adâncimea de 5 kilometri.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici