Cinci persoane, între care şi un copil de doi ani, rănite într-un accident rutier produs în Timiş

Cinci persoane, între care un copil în vârstă de doi ani, au fost rănite, marţi dimineaţă, în urma unui accident petrecut în judeţul Timiş, după ce un şofer a vrut să evite un fazan care i-a apărut în faţă pe şosea.

147 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane, între care şi un copil de doi ani, rănite într-un accident rutier produs în Timiş

Cinci persoane, între care şi un copil de doi ani, rănite într-un accident rutier produs în Timiş (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, a precizat că accidentul a avut loc pe DN 69, între localităţile Jebel şi Voiteg.

"Şoferul unei maşini a frânat brusc, din cauza unui fazan care ieşise pe carosabil. Din spate venea o altă maşină în care se aflau şoferul şi trei pasageri, printre care şş un copil de doi ani. Atât şoferul primei maşini, cât şi şoferul şi cei trei pasageri din cea de-a doua maşină sunt duşi la Spitalul Judeţean din Timişoara, fiind răniţi", a declarat Mirela Drăghicioiu.

Ea a precizat că la faţa locului a ajuns şi un elicopter pentru a-l transporta la spital pe unul dintre şoferi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici