Cinci răniţi, în urma unui accident petrecut pe un drum judeţean extrem de deteriorat din judeţul Buzău

Cinci persoane, între care un copil şi părinţii săi, au fost rănite, duminică, într-un accident de circulaţie petrecut în localitatea buzoiană Cernăteşti, pe un drum judeţean extrem de deteriorat, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului într-o curbă.

504 afișări
Imaginea articolului Cinci răniţi, în urma unui accident petrecut pe un drum judeţean extrem de deteriorat din judeţul Buzău

Cinci răniţi, în urma unui accident petrecut pe un drum judeţean extrem de deteriorat din judeţul Buzău (Imagine: Shutterstock/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei judeţene, accidentul s-a produs, duminică, în localitatea Cernăteşti, după ce un bărbat de 32 de ani, care se deplasa cu un Cielo, împreună cu familia sa dinspre Buzău către Vintilă Vodă, a pierdut controlul maşinii într-o curbă uşoară la dreapta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autoturismul scăpat de sub control a pătruns apoi pe contrasens şi s-a izbit frontal de un Volkswagen condus de o femeie de 33 de ani.

În urma impactului destul de violent, cinci persoane, între care şoferul care a provocat accidentul, soţia şi copilul celor doi, au fost rănite.

Conform poliţiştilor, femeia şi copilul, care se află în starea cea mai gravă, nu purtau centură de siguranţă.

La locul accidentului, s-au deplasat două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulnaţă Buzău şi o autospecială SMURD, pentru preluarea celor cinci răniţi şi aducerea lor la Spitalul Judeţean.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier al IPJ Buzău au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Potrivit unuia dintre răniţi, înainte de impact, şoferul maşinii în care se afla ar fi ocolit craterele din asfalt, DJ 203 K fiind unul dintre cele mai deteriorate drumuri judeţene din Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici