Grav accident în staţiunea Mamaia: Cinci răniţi, între care un copil, după ce trei maşini s-au ciocnit / Ce au găsit poliţiştii în maşina şoferului vinovat

Cinci persoane, între care un copil de 11 ani, au fost rănite, duminică, în urma impactului dintre trei maşini, în staţiunea Mamaia. Primele informaţii arată că accidentul s-a produs din cauza unui şofer care a pătruns pe contrasens. În maşina intrată pe contrasens au fost găsite 19 plicuri cu substanţe ce par a fi psihoactive, iar şoferul miroasea a alcool.

7409 afișări

Potrivit ISU Constanţa. Cele cinci victime, între care un copil de 11 ani, au fost transportate la spital.

Două dintre victime au rămas încarcerate şi au fost scoase de pompieri din maşini.

Toţi cei cinci răniţi sunt conştienţi.

Accidentul s-a produs în dreptul unui hotel din Mamaia, iar primele informaţii arată că o maşină care circula dinspre Constanţa spre Năvodari a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit alte două autoturisme.

Conform IPJ Constanţa, în maşina care a intrat pe contrasens şi a provocat accidentul s-au găsit 19 pliculeţe de substanţă vegetală verde, dintre care 18 în buzunarul pasagerului şi unul în maşină, astfel că se verifică dacă cei din maşină au consumat substanţe psihoactive.

De asemenea, şoferul mirosea a alcool şi i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rănit,
accident,
mamaia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici