Video GALERIE FOTO Circa 300 de motociclişti, în paradă pe străzile Timişoarei, în cadrul unei campanii anti-accidente

Circa 300 de motociclişti din Timişoara s-au plimbat, sâmbătă, pe străzile oraşului în cadrul unei parade, al cărei scop este de a le atrage atenţia şoferilor că şi cei care folosesc doar două roţi sunt participanţi la trafic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

374 afișări

Parada comunităţii de motociclişti din Timişoara este organizată în cadrul unei campanii anti-accidente, care a ajuns la ediţia cu numărul zece. Aproximativ 300 de iubitori ai mersului pe două roţi s-au plimbat pe străzile oraşului şi au claxonat cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra prezenţei motocicliştilor în trafic.

Participanţii la tradiţionala paradă anuală au plecat din diferite colţuri ale Timişoarei, singuri sau în grupuri mici, spre locul de adunare aflat lângă Stadionul „Dan Păltinişanu”, apoi au pornit pe un traseu de câţiva kilometri. Spre seară, motocicliştii şi-au dat întâlnire la o petrecere, care va marca încheierea campaniei anti-accidente.

Daniel Şoşdean, preşedintele unei asociaţii de motociclişti din Timişoara şi unul dintre organizatorii paradei, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că iubitorii mersului pe două roţi nu sunt „atât de răi” şi că şoferii români ar trebui să ia modelul celor din străinătate.

Citeşte şi: Paradă motociclişti

„Scopul paradei a fost de a socializa şi cu ceilalţi participanţi la trafic, de a vedea automobiliştii că există şi motociclete de care trebuie să aibă mai mare grijă decât de maşini şi pentru a arăta că nu sunt atât de răi motocicliştii precum văd ei la televizor. Cei din afară, în momentul în care văd o motocicletă, se dau la o parte. Dacă şoferii români şi-ar schimba un pic mentalitatea, ar fi de vis. Se întâmplă cam multe accidente, din păcate. Nu putem să învinovăţim doar şoferii, pentru că şi motocicliştii greşesc”, a precizat Daniel Şoşdean, preşedintele Asociaţiei Old Riders.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici