Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară. Vezi ce judeţe au probleme din cauza zăpezii

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate din cauza zăpezii, miercuri dimineaţă, în mai multe judeţe din ţară, însă nu există drumuri naţionale blocate, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

87 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară. Vezi ce judeţe au probleme din cauza zăpezii

Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri din ţară. Vezi ce judeţe au probleme din cauza zăpezi (Imagine: Mihaela Cojocariu/Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, se circulă cu dificultate în:

► Judeţul Tulcea, pe DN22 (în zona Topolog), stratul de zăpada de pe şosea măsurând trei-cinci centimetri

► Judeţul Buzău, pe DN2 Rămnicu Sărat - Buzău, unde stratul de zăpadă masoară 1-3 centimetri

► Judeţul Alba, pe DN74 Zlatna - Abrud şi DN75 Câmpeni - Arieşeni, unde s-a depus un strat subţire de zăpadă, iar pe anumite porţiuni şoseaua este acoperită cu polei.

► Judeţul Braşov - în zona localităţii prahovene Cheia şi pe DN10 şi DN11, circulaţia este îngreunată din cauza unui strat subţire de zăpadă, iar pe anumite porţiuni se poate forma polei.

► Traficul se desfăşoară în condiţii dificile şi pe cele două autostrăzi, A1 Bucureşti - Piteşti şi A2 Bucureşti - Constanţa, din cauza ninsorii şi a carosabilului ud, nefiind semnalate însă blocaje sau alte probleme deosebite.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici