CNAIR interzice circulaţia maşinilor grele pe un segment din DN7, de Crăciun şi Revelion

CNAIR SA anunţă interzicerea circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, în perioada Crăciunului şi a Revelionului, pe DN7, între numite ore.

116 afișări
Imaginea articolului CNAIR interzice circulaţia maşinilor grele pe un segment din DN7, de Crăciun şi Revelion

CNAIR interzice circulaţia maşinilor grele pe un segment din DN7, de Crăciun şi Revelion

Astfel, între ieşirea din municipiul Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Vestem (intersecţia DN7 cu DN1) în zilele de 24, 25 şi 26 decembrie este interzicã circulaţia pe ambele sensuri între orele 06,00 şi 22,00

Aceleaşi restricţii se aplicã în zilele de 31 decembrie, 1 ianuarie şi 2 ianuarie, între 6.00 şi 22.00, pe acelaşi segment de drum.

Încãlcarea prevederilor Ordinului MT - MAI nr. 1249 - 132/2018 constituie contravenşie şi se sancţioneazã cu amendã.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici