Cod galben de ceaţă în 8 judeţe

Meteorologii au emis sâmbătă avertizări Cod galben de ceaţă densă ce afectează localităţi din 8 judeţe, în orele următoare. Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită.

46 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă în 8 judeţe

Cod galben de ceaţă în 8 judeţe

Până la ora 9.00 sunt vizate judeţele Dolj, Giurgiu şi localităţi din judeţele Gorj, Olt, Mehedinţi, Călăraşi, Ilfov şi Teleorman.

Se vor semnala local ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcţie şi de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Este semnalată ceaţă, care scade vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Călăraşi, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Dolj şi Teleorman.

La nivel naţional se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Pe şoselele principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti-Braşov şi DN 1 Ploieşti-Braşov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic fiind normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cod galben,
ceaţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici