Cod galben de vânt în judeţele Constanţa, Tulcea, Botoşani, Suceava şi Bacău

Judeţele Constanţa şi Tulcea şi jumătatea vestică a judeţelor Botoşani, Suceava şi Bacău se află, joi seară, sub cod galben de vânt puternic, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

445 afișări
Imaginea articolului Cod galben de vânt în judeţele Constanţa, Tulcea, Botoşani, Suceava şi Bacău

Cod galben de vânt în judeţele Constanţa, Tulcea, Botoşani, Suceava şi Bacău (Imagie: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

În judeţele Constanţa şi Tulcea sunt aşteptate, până la ora 24.00, intensificări de vânt care, la rafală, pot atinge 55-60 de kilometri pe oră, conform unei atenţionări.

O altă atenţionare, ce vizează până la 23.15 jumătatea vestică a judeţelor Botoşani, Suceava şi Bacău, inclusiv zona de munte, se referă la intensificări locale ale vântului, cu viteze ce vor atinge şi depăşi 60 de kilometri pe oră şi, izolat, 70 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici