COD GALBEN de vânt, până la ora 15.00, pentru mai multe judeţe. Care sunt zonele afectate

ANM a emis atenţionări cod galben de vânt şi pentru judeţele Buzău, Brăila şi Ialomiţa. Astfel, cinci judeţe în total se află, până la ora 15.00, sub atenţionare cod galben.

2046 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt, până la ora 15.00, pentru mai multe judeţe. Care sunt zonele afectate

COD GALBEN de vânt în Constanţa şi Tulcea

 
ANM a prelungit atenţionările cod galben de vânt pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, emise iniţial până la ora 9.00, până la ora 15.00. 

Se vor semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze ce vor depăşi la rafală 55 - 65 km/h, mai ales în jumătatea de est a Dobrogei.

Iniţial, atenţionările cod galben de vânt pentru judeţele Constanţa şi Tulcea fuseseră emise până la ora 9.00.

Cod galben de vânt pentru alte trei judeţe

Noile atenţionări cod galben de vânt au fost emise pentru judeţele Buzău, Brăila şi Ialomiţa.

Aici, se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze ce vor atinge la rafală 55 - 65 kilometri pe oră.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici