COD GALBEN DE VÂNT ŞI NINSOARE în şase judeţe din estul şi sud-estul ţării. Toată ţara, sub avertizare de ninsori şi vânt puternic

Meteorologii au emis, joi, pentru şase judeţe din estul şi sud-estul ţării, o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic şi ninsoare. Până la ora 18.00, toate judeţele sunt sub avertizarea de ninsori şi vânt puternic emisă marţi de ANM.

12438 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN DE VÂNT ŞI NINSOARE în şase judeţe din estul şi sud-estul ţării. Toată ţara, sub avertizare de ninsori şi vânt puternic

COD GALBEN DE VÂNT ŞI NINSOARE în şase judeţe din estul şi sud-estul ţării (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Meteorologii au emis, joi, pentru judeţele Tulcea, Constanţa, Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic şi ninsoare.

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administraţia Naţionaă de Meteorologie, până la ora 15.00, în judeţul Tulcea şi în zona litorală a judeţului Constanţa sunt precipitaţii mixte, iar vântul depăşeşte la rafală 50 - 60 de kilometri pe oră şi izolat 70 - 75 de kilometri pe oră.

De asemenea, în judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi ninge, iar vântul depăşeşte la rafală viteze de 50 - 60 de kilometri pe oră şi izolat 70 de kilometri pe oră, vizibilitatea fiind redusă sub 100 de metri şi izolat sub 50 de metri. În aceste judeţe avertizarea este valabilă până la ora 13.00.

Joi, până la ora 18.00, toate judeţele sunt sub avertizarea de ninsori şi vânt puternic emisă marţi de ANM. Potrivit avertizărtii, se va depune strat de zăpadă îndeosebi în sud-vestul, centrul, nordul ţării şi în zona de munte, iar în regiunile estice şi la munte va fi vânt puternic.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici