CODUL PORTOCALIU de furtună din Capitală: Doi pietoni au fost răniţi/ Copaci, dobărâţi de vijelii şi maşini avariate | FOTO

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni seară, o atenţionare cod portocaliu de furtuni pentru Bucureşti, valabilă până la ora 20:30.

2168 afișări
Imaginea articolului CODUL PORTOCALIU de furtună din Capitală: Doi pietoni au fost răniţi/ Copaci, dobărâţi de vijelii şi maşini avariate |  FOTO

Alertă meteo în Bucureşti: COD PORTOCALIU de furtuni

Şase copaci căzuţi din cauza furtunii în Capitală, trei maşini avariate. Doi pietoni au fost răniţi

Un copac a căzut, luni seară, peste o maşină de pe strada Mircea Vulcănescu din Sectorul 1 al Capitalei, doi pietoni, care au fost răniţi, dorind transportul la spital, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că un copac a căzut, luni seară, peste o maşină de pe strada Mircea Vulcănescu din Sectorul 1 al Capitalei, doi pietoni, care au fost răniţi, dorind transportul la spital. Cei doi sunt conştienţi.

Totodată, pe strada Postalionului, cad bucăţi de pe un bloc.

Până la ora transmiterii ştirii, salvatorii au intervenit pentru degajarea a şase copaci căzuţi, trei pe maşini şi trei pe stradă, în Bucureşti, un stâlp căzut pe un autoturism în Jilava, Ilfov şi o intervenţie pentru degajare elemente de construcţie de pe un bloc.

Capitala se află sub avertizare cod portocaliu de furtuni până la ora 20.30.

Meteorologii au avertozat că averse torenţiale ce vor cumula 20 - 30 l/mp, grindină, vijelie şi frecvente descărcări electrice.

Şi judeţele Ialomiţa, Ilfov şi Călăraşi sunt vizate de o atenţionare cod portocaliu de furtuni, valabilă până la ora 20:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici