Cod portocaliu de vijelii în Braşov şi Sibiu. Portul Agigea, închis din cauza vântului puternic

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare now-casting cod portocaliu de vijelii pentru judeţele Braşov şi Sibiu, valabilă până la ora 20.30.

6862 afișări
Imaginea articolului Cod portocaliu de vijelii în Braşov şi Sibiu. Portul Agigea, închis din cauza vântului puternic

Cod portocaliu de vijelii în Braşov şi Sibiu. Portul Agigea, închis din cauza vântului puternic

Meteorologii avertizează că în cele două judeţe se va înregistra grindină de dimensiuni mici şi medii, intensificări ale vântului ce trecător pot lua aspect de vijelie, dar şi descărcări electrice sau averse de ploaie care vor depăşi izolat 25 l/mp.

În alte judeţe din ţară, precum Gorj, Vâlcea, Harghita şi Hunedoara, au fost emise avertizări now-casting cod galben de furtuni.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 18:20, portul Agigea a fost închis, din cauza vântului puternic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici