Comandament pentru SITUAŢII DE URGENŢĂ, la Guvern

Membrii comandamentului pentru situaţii de urgenţă se reunesc la Palatul Victoria, la ora 10.00, având în vedere avertizările emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

411 afișări
Imaginea articolului Comandament pentru SITUAŢII DE URGENŢĂ, la Guvern

Comandament pentru SITUAŢII DE UGENŢĂ, la Guvern

Capitala şi opt judeţe din ţară se vor afla, în intervalul luni, ora 21.00 - miercuri, ora 2.00, sub cod portocaliu de ploi, fiind aşteptate precipitaţii de până la 80 de litri pe metru pătrat, potrivit unei avertizări emise de ANM.

Meterologii au emis şi două atenţionări COD GALBEN de ploi, care viează, începând de duminică seară, judeţe din jumătatea de sud a ţării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici