Constanţa: Accident cu trei maşini, între care un microbuz al MAI. Nouă jandarmi au fost răniţi

Nouă jandarmi, între care două femei, au fost răniţi într-un accident rutier petrecut în localitatea constănţeană Valu lui Traian, starea de sănătate a acestora fiind stabilă, potrivit cadrelor medicale.

253 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Accident cu trei maşini, între care un microbuz al MAI. Nouă jandarmi au fost răniţi

Constanţa: Cel puţin şapte răniţi într-un accident cu trei maşini, între care un microbuz al MAI (Imagine: Shutterstock)

Potrivit poliţiştilor, luni după-amiază, un autovehicul aparţinând MAI se deplasa pe DN 3 dinspre Cernavodă către Constanţa, iar în localitatea Valu lui Traian a fost implicat într-un eveniment rutier. Microbuzul circula regulamentar pe banda a doua, iar la un moment dat un autoturism înmatriculat în Bulgaria care mergea pe prima bandă a vrut să întoarcă pe celălalt sens de mers.

În urma impactului, microbuzul a părăsit sensul său de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un alt autoturism care circula din sens opus.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în autovehicul se aflau nouă jandarmi care lucrează la Unitatea Specială Jandarmi de Pază şi Protecţie Instituţională din Cernavodă şi în momentul accidentului se deplasau către locuinţelor lor.

Între cei nouă jandarmi se aflau şi două femei, toate victimele fiind duse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Dintre cei nouă răniţi, în stare mai gravă sunt şoferul autovehiculului şi comandantul unităţii, susţine sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, răniţi au suferit multiple traumatisme şi fracturi, dar starea lor este stabilă.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici