Doi bărbaţi din Constanţa au fost reţinuţi după ce ar fi violat o adolescentă de 16 ani

Doi bărbaţi din localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, au fost reţinuţi de poliţişti pentru viol, fiind suspectaţi că au luat cu forţa o adolescentă de 16 ani de pe stradă, au dus-o la locuinţa unuia dintre ei şi au obligat-o să întreţină raporturi sexuale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

733 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi din Constanţa au fost reţinuţi după ce ar fi violat o adolescentă de 16 ani

Constanţa: Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce ar fi violat o adolescentă de 16 ani (Foto: Shutterstock)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, o fată în vârstă de 16 ani din Ovidiu a mers, duminică, în jurul orei 08.00, la Poliţia din localitate şi a depus o plângere, spunând că a fost violată.

Ea le-a povestit anchetatorilor că, în jurul orei 03.00, a ieşit din curtea casei în care locuieşte pentru a merge la un magazin alimentar cu program non-stop, iar pe stradă a fost abordată de o cunoştinţă, un bărbat de 38 de ani, şi urcată cu forţa într-un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. Ulterior, ea a fost dusă la domiciliul primului bărbat, unde ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu cei doi.

Poliţiştii au început imediat cercetările, adolescenta fiind dusă la Serviciul de Medicină Legală.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi s-au solicitat autorizaţii de percheziţie la locuinţele celor doi. Ulterior, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru viol, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, anchetatorii au anunţat Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa, pentru ca specialiştii instituţiei să intervină dacă va fi necesar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici