Constanţa: Omul de afaceri găsit carbonizat în maşină a decedat în urma arsurilor

Omul de afaceri găsit carbonizat în maşină pe malul lacului Tatlageac din judeţul Constanţa a decedat în urma arsurilor de gradul patru, care i-au afectat tot corpul, arată rezultatul preliminar al necropsiei făcute de medicii legişti.

95 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Omul de afaceri găsit carbonizat în maşină a decedat în urma arsurilor

Constanţa: Omul de afaceri găsit carbonizat în maşină a decedat în urma arsurilor (Imagine: Mediafax Foto)

Rezultatul preliminar al necropsiei făcute de medicii legişti constănţeni arată că omul de afaceri Viorel Vălimăreanu, găsit carbonizat, luni, în autoturismul său, a murit din cauza arsurilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, potrivit reprezentanţilor Serviciului de Medicină Legală Constanţa, în zilele următoare se vor face mai multe seturi de analize, întrucât trupul bărbatului era carbonizat, iar ţesutul distrus.

"Din datele preliminare rezultă că decesul s-a produs în urma arsurilor de gradul patru produse pe toată suprafaţa corpului. Urmează ca în urma rezultatelor de laborator să se stabilească diagnosticul", a precizat şeful SML Constanţa, Mihai Onciu.

În această situaţie, anchetatorii spun că principala varianta luată în calcul este sinuciderea, mai ales că nu există alte probe care să indice o crimă sau un accident.

Omul de afaceri Viorel Vălimăreanu a fost găsit carbonizat, luni, în maşina sa pe malul lacului Tatlageac din judeţul Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici