Constanţa: Sinuciderea, principala ipoteză în cazul omului de afaceri găsit carbonizat în maşină

Anchetatorii au stabilit că bărbatul găsit carbonizat în maşină pe malul lacului Tatlageac din judeţul Constanţa este omul de afaceri care deţinea un club în zonă, iar prima ipoteză este că acesta s-a sinucis din cauza datoriilor mari, bărbatul încercând să se sinucidă şi în urmă cu câteva zile.

154 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Sinuciderea, principala ipoteză în cazul omului de afaceri găsit carbonizat în maşină

Constanţa: Sinuciderea, principala ipoteză în cazul omului de afaceri găsit carbonizat în maşină (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, prima ipoteză este că bărbatul, Viorel Vălimăreanu, administrator al Clubului 23 Cherhana şi a unei părţi din lacul Tatlageac, s-a sinucis din cauza datoriilor, în urmă cu câteva zile el având o tentativă de suicid.

Sursele citate mai spun că Viorel Vălimăreanu avea datorii mari, iar în ultimele cinci zile fusese văzut numai în stare de ebrietate. Angajaţii săi le-au declarat oamenilor legii că în cursul săptămânii trecute bărbatul, în vârstă de 58 de ani, ar fi încercat să se sinucidă. De altfel, ei spun şi că în ultima perioadă acesta dormea într-o cămăruţă aflată în spatele restaurantului pe care îl deţinea.

Viorel Vălimăreanu a fost văzut ultima dată luni dimineaţă, în jurul orei 09.30, de către angajaţi ai săi, în timp ce se afla la volanul unui autoturism de teren Mitsubishi Pajero, cu numere de Bulgaria. Maşina fusese achiziţionată de câteva zile, cu 2.500 de euro, de la un bărbat din Mangalia, iar omul de afaceri achitase doar 1.500 de euro.

După aproximativ o oră, paznici angajaţi la societatea administrată de Vălimăreanu au auzit o explozie şi au văzut apoi autoturismul cuprins de flăcări, la ieşirea din comuna constănţeană 23 August, pe drumul spre staţiunea Olimp. După ce au stins focul, care a distrus maşina în totalitate, pompierii au descoperit trupul carbonizat al lui Vălimăreanu pe scaunul şoferului, care fusese rabatat la orizontală, toate uşile autoturismului fiind blocate. În portbagajul maşinii au fost descoperite patru butelii de aragaj, cu robinetele din broz topite, blocate pe deschis.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma necropsiei care va fi făcută marţi vor fi stabilite cu exactitate cauzele decesului.

Viorel Vălimăreanu era despărţit de soţia sa şi avea un fiu stabilit în Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici