Control inopinat al Gărzii Financiare în complexul China Town, la două zile de la deschidere

Garda Financiară Bucureşti verifică dacă firmele din complexul comercial China Town respectă toate cerinţele legale, după ce presa centrală a realatat că magazinele deschise în urmă cu două zile vând fără să deţină case de marcat şi fără să emită bonuri fiscale.

2548 afișări
Imaginea articolului Control inopinat al Gărzii Financiare în complexul China Town, la două zile de la deschidere

China Town (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Verificăm toate contractele încheiate, care dintre actele de comerţ se desfăşoară în regim en-detail şi care en-gros. O să fie un prilej bun să ne documentăm şi asupra activităţii desfăşurate în acest complex", a declarat pentru MEDIAFAX Constantin Teodor, comisar şef adjunct la Garda Financiară Bucureşti

El a adăugat că doar 30% din standuri sunt ocupate în acest moment.

Compania China Town România, controlată de investitori chinezi, a inaugurat marţi, la Afumaţi, în apropiere de Bucureşti, un complex comercial cu 1.240 de magazine, în urma unei investiţii de 27 milioane euro, la deschidere fiind prezent şi premierul Emil Boc.

Complexul include şi 200 de depozite permanente şi 200 depozite provizorii.

Directorul executiv al China Town şi preşedinte al Camerei de Comerţ Bilaterale China-România, Alexandru Ioan, a declarat că 95% dintre unităţile comerciale sunt vândute, iar restul sunt destinate închirierii.

Complexul deschis marţi reprezintă prima etapă a unui proiect de investiţii de peste 100 milioane euro, care se va desfăşura pe o suprafaţă de 40 hectare şi va include 3.275 de spaţii comerciale şi 1.380 depozite logistice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici