Copil rănit după coliziunea dintre maşina în care se afla şi un autobuz oprit în staţie

Un copil în vârstă de 9 ani a fost rănit, vineri dimineaţa, după ce maşina în care se afla a lovit un autobuz oprit în staţie, în zona Contactoare, din municipiul Buzău.

92 afișări
Imaginea articolului Copil rănit după coliziunea dintre maşina în care se afla şi un autobuz oprit în staţie

Copil rănit după coliziunea dintre maşina în care se afla şi un autobuz oprit în staţie

Potrivit Poliţiei Buzău, accidentul s-a produs din cauza şoferului maşinii, o femeie de 31 de ani, care circula cu viteză şi a intrat în coliziune cu un autobuz oprit.

„Din primele verificări efectuate de politiştii rutieri la faţa locului a rezultat faptul că o femeie de 31 de ani, şoferul maşinii, din Mărăcineni, care circula pe strada Mesteacănului către strada A. Marghiloman, pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autobuz oprit în staţie. În urma impactului dintre vehicule a rezultat rănirea unui minor în vârstă de 9 ani, pasager în autoturism”, a transmis Poliţia Buzău.

Copilul a fost transportat la spital, în stare stabilă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici