Craiova: Doi elevi au fost înjunghiaţi. Unul dintre ei a murit - VIDEO

Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacaţi cu cuţitul de un tânăr, joi, în faţa unităţii de învăţământ, iar în urma incidentului unul dintre elevi a murit, iar celălalt a fost transportat la spital, la ora transmiterii acestei ştiri Poliţia aflându-se la faţa locului.

201 afișări
Imaginea articolului Craiova: Doi elevi au fost înjunghiaţi. Unul dintre ei a murit - VIDEO

Craiova: Doi elevi au fost înjunghiaţi. Unul dintre ei a murit (Imagine: Marius Vasilica/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Florentina Popescu, incidentul a avut loc în faţa Liceului nr. 11 "Tudor Arghezi" din Craiova, unde doi elevi au fost înjunghiaţi de un tânăr.

Unul dintre adolescenţi, Andrei Eduard G., care era în clasa a XI-a, a fost lovit cu cuţitul în inimă.

Conform sursei citate, medicii au încercat timp de aproximativ 30 de minute să îl resusciteze pe adolescent, însă fără succes.

Cel de-al doilea elev atacat cu cuţitul a fost rănit la spate.

Agresorul a fugit imediat după ce i-a înjunghiat pe cei doi adolescenţi, fiind căutat de poliţişti.

Primele informaţii furnizate de anchetatori arată că este vorba despre un conflict spontan izbucnit între două grupuri de tineri, iar atacatorul este un fost coleg de liceu al victimelor.

Video Striileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici