Credinţa bate frica de Covid-19. O importantă sărbătoare creştină a adunat sute de mii de credincioşi în Filipine

  • De la începutul pandemiei, în Filipine s-au inregistrat 485.797 de cazuri de COVID
  • 9,398 de persoane şi-au pierdut viaţa în Filipine din cauza coronavirusului
  • Sărbătoarea este închinată drumului parcurs de Iisus cu crucea în spate
811 afișări
Imaginea articolului Credinţa bate frica de Covid-19. O importantă sărbătoare creştină a adunat sute de mii de credincioşi în Filipine

Sursa foto: profimedia

În Filipine nu mai există frica de COVID. Catolicii filipinezi s-au strâns la biserica Quaipo din Manila pentru Sărbătoarea Nazarineanului Negru.

Sute de mii de credincioşi au fost prezenţi la slujbă în ciuda recomandărilor din partea guvernului să stea acasă şi să asiste la slujbă online.

Mii de poliţisti şi de muncitori din cadrul bisericii au asigurat ordinea şi au impus norme stricte de distanţare socială între cei prezenţi.

În fiecare an, procesiunea atrage milioane de credincioşi şi este unul dintre cele mai mari evenimente religioase din Asia.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici