Creşele şi after school-urile pot rămâne deschise în Bucureşti. Orban explică, înainte de şedinţa decisivă, de ce doar şcolile se închid

Creşele şi after school-urile nu se închid, pentru că reglementările care stabilesc intrarea în scenariul roşu la rata de 3 nu se referă şi la ele, a spus, luni, premierul Ludovic Orban. Dacă acestea decid să funcţioneze, o pot face.

4898 afișări
Imaginea articolului Creşele şi after school-urile pot rămâne deschise în Bucureşti. Orban explică, înainte de şedinţa decisivă, de ce doar şcolile se închid

Creşele şi after schooluri-urile rămân deschise în Bucureşti. Orban explică de ce doar şcolile se închid, înainte de şedinţa decisivă

Reglementările privitoare la situaţia modului de organizare a procesului educaţional se referă la învăţământ şi la preşcolari, adică la grădiniţe, declară premierul, întrebat despre situaţia creşelor şi after schooluri-urilor după intrarea şcolilor din Capitală în scenariul roşu.

Orban a explicat că reglementările referitoare la rata de infecţii nu privesc şi activitatea creşelor şi a after school-urilor.

„Sigur că after school-ul nu prea mai poate funcţiona dacă elevii nu merg la şcoală şi participă online la procesul educaţional. În cazul în care optează să funcţioneze, vor funcţiona”, a spus premierul.

La ora 15.00 are loc la Prefectura Capitalei o şedinţă a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
creşe,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici