CSAT se reuneşte din nou săptămâna viitoare, pentru măsurile legate de evaziune şi contrabandă

CSAT se va reuni săptămâna viitoare pentru a analiza măsurile ce se impun în continuare în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei, se arată într-un comunicat remis după şedinţa Consiliului de marţi.

32 afișări
Imaginea articolului CSAT se reuneşte din nou săptămâna viitoare, pentru măsurile legate de evaziune şi contrabandă

CSAT se reuneşte din nou săptămâna viitoare, pentru măsurile legate de evaziune şi contrabandă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"CSAT se va reuni din nou în şedinţă, în cursul săptămânii viitoare, pentru a analiza măsurile ce se impun în continuare în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei", se arată în comunicat.

La şedinţă au participat prim-ministrul României, Emil Boc, ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, ministrul Justiţiei, Cătălin Marian Predoiu, directorul Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu; adjunctul directorului Serviciului Român de Informaţii, Ion Grosu, şeful Statului Major General, amiral Gheorghe Marin, consilierul prezidenţial pentru Securitate Naţională, Iulian Fota, consilierul prezidenţial Anca Ilinoiu, şef al Departamentului Relaţii Internaţionale, secretarul CSAT, general-locotenent Ion Oprişor şi purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Valeriu Turcan.

Analiza măsurilor ce se impun în continuare în vederea diminuării evaziunii fiscale şi a contrabandei a fost pe ordinea de zi a şedinţei de marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici